Szűrés

Termék státusza
Ár
100 Ft - 170 Ft
Szín
Emblémázás módja
Emblémázható színek

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Reklámcsokik

Reklámcsoki, 4gr
100 Ft+Áfa

Reklámcsoki, a céges marketing eszköz

reklámcsokiA reklámajándék egyértelműen egy hatékony eszközét jelenti a céges marketingnek. A reklámcsokit érdemes bevetni, mert gyakorlatilag mindenkit meg lehet nyerni vele.

A reklám világában nem kell különleges alkalom az ajándékozáshoz. Bármikor jó ötlet egy kis, emblémázott meglepetéssel felhívni a figyelmet a brand-re. Ami azt illeti, a profik minden alkalmat ki is használnak arra, hogy előtérbe helyezzék a terméküket vagy a szolgáltatásukat, rámutassanak a cégükre. Minél többször él a reklám lehetőségével, annál többet nyerhet vele.

A falatnyi csokoládé egyszerű, de mégis nagyszerű eszköze az emberek megnyerésének. A recepció, az ügyfélszolgálat, a pop up üzletek, rendezvények és promóciók mind kiváló helyszínt jelentenek a reklámajándékok használatára.

Az emberek szívesen veszik, ha édességgel kínálják őket. Érdemes többfélét is kéznél tartani, azért, hogy senki ne maradjon ki az édes élményekből. Ennek köszönhetően mindenkinek a zsebében lapul majd egy logózott csokoládé papír, ami a márkát juttatja az eszébe.