Szűrés

Termék státusza
Szín
Emblémázás módja
Emblémázható színek

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Reklámcukor

Kávéhoz cukor
29 Ft+Áfa

Reklámcukor hoteleknek: az élmény hatással van a vendég értékelésére

reklámcukorA klasszikus vendégváró gesztusok közé tartozik a csokoládé vagy reklámcukor, mint ajándék. A hotelek és szállodák köszöntik így a vendégeiket.

A felső kategóriás, több csillagos hotelek egyik ismérve, hogy magas színvonalú vendéglátást biztosítanak. Amellett, hogy tiszta, stílusos szobák várják a vendégeket, udvarias kiszolgálással és extra szolgáltatásokkal is a kedvükben járnak.

A reklámcsokik és reklámcukorkák egyszerre jelentik a hotel marketing eszköztárának egyik képviselőjét és kedves gesztust is a vendégek felé. A vendég úgy érezheti, hogy személyes és figyelmet kap a párnán hagyott édességgel és nem csak egyike az egész szezonban sorakozó utazóknak.

Egy falatnyi luxusról van szó, ami már az érkezés pillanatában meg tudja növelni a vendégek pozitív benyomását a hotelről. A finomság egy picit még kellemesebbé tudja tenni a hotelben tartózkodás élményét mindenki számára.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a reklámcukorka logózott csomagolása ráirányítja a figyelmet a hotelre, mint márkára is.