Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Játék

Medvés reklámajándékok

reklámajándék, játék, plüssfiguraA reklámajándék lehet hasznos és lehet szórakoztató is, de olykor az is elég, ha egyszerűen csak aranyos, pont annyira, mint egy plüssmackó.

A játék, mint promóciós ajándék egyértelműen a gyerekeket célozza meg. Elsősorban a kicsiknek készül, de akár felnőtteknek is rendelhető. A plüssfigura lehet egy édességeket gyártó márka promóciós ajándéka, de nagyszerűen illik a játékok, gyerekkönyvek termékeihez is. 

Kifejezetten praktikus, ha az adott cégnek valamilyen kötődése van a medvékhez, macikhoz, ezért állatkert, medvepark, könyvesbolt vagy webáruház is szerepeltethet ilyen figurát az ajándékain. Az ünnepek alkalmával szintén jó lehetőség adódik valamilyen logózott játék, például mackós kulcstartó megrendelésére. A meglepetés garantáltan népszerű lesz és a vásárlók, ügyfelek a cég nevét pozitív jelzőkkel kapcsolják össze.

A kedves medvéket mindenki szereti és számos témához, termékhez jól illenek, ezért ajánljuk az Ön figyelmébe is emblémázható játék medvéinket, amikre transzfer vagy digitális nyomással logózunk.