Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Vitality, Kozmetika, Törölközők

Vitality, kozmetika, törölközők: reklámajándék minden témában

törölköző, reklámajándékA reklámajándék akár egy egyszerű törölköző is lehet, de fontos, hogy a cég profiljába is illeszkedjen – például egy kozmetikai szalonéba.

Egy kozmetikai törölköző praktikus, és használat közben emlékeztet arra, akitől az származik. Ezeket a törölközőket számos módon használhatják, például arclemosáshoz, sminkeltávolításhoz vagy akár egy kényeztető spa-élményhez. Mindezek közben pedig a cég neve és logója jelenik meg a törölközőn, így folyamatosan jelen van az ügyfelek életében.

A kozmetikai törölközők méretük miatt is ideális reklámhordozók. Elég nagyok ahhoz, hogy jól láthatóak legyenek, de elég kompaktak ahhoz, hogy könnyedén magunkkal vihessük őket utazáskor vagy edzésre. A reklámajándékként átnyújtott kozmetikai törölközők hozzájárulnak a visszatérő vendégkör kialakításához.

Kínálatunkban természetesen mindenféle reklámajándék megtalálható, így a kozmetikai törölközök és más, a témához kapcsolódó termékek – például tükrök, fésűk, kozmetikai táskák, vagy épp fürdőszobai kiegészítők is. Amennyiben szeretne reklámajándékokat rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!