Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Táskák & Hátizsákok

Céges lógóval vagy nevével díszített Reklámajándék táskák kiváló reklámelemek, mivel hosszú élettartamot biztosítanak, vagyis a céglógó hosszabb ideig lesz látható és észrevehető sok ember számára, biztosítva a sikert.

A reklámtáskák alkalmasak reklám anyagok csomagolására, így ideálisak konferenciákhoz és nagyszabású rendezvényekhez. A legjobb az egészben, hogy ezek az egyik legjobb ár-érték arányú promóciós cikkek, amelyeket megvásárolhat, és évekig újra felhasználhatók.


Reklámtáska,bevásárlótáska – Klasszikus reklámtáska, amely bőséges teret biztosít az üzleti márka bemutatásához, és minden egyéb promóciós tárgyat is elhelyezhet, amelyet esetleg be akar csúsztatni, hogy átadhassa a leendő vásárlóknak és ügyfeleknek.


Hátizsákok – A vállra akasztható táskák nemcsak a címzett számára hasznosak, hanem nagyszerű módja annak is, hogy logója és üzenete a lehető legjobban látható legyen. Ahelyett, hogy térdmagasságban tartanák, a promóciós hátizsák megemeli a nyomtatott minta pozícióját, hogy mindenki láthassa.

Laptop és irattáskák – Jól jöhet egy irattáska, ha alkalmazottai kereskedelmi képviselő céges bemutatóanyagokat visznek ügyfeleihez.

Papításkák –Ideálisak azoknak a cégeknek, amelyek nagyobb promóciós ajándékcsomagokat szeretnének készíteni rendezvényekre.

Reklámajándék táskák emblémázása

Oldalunkon nemcsak a különböző reklámtáskák széles választékát találja, hanem az emblémázhatóság terén is számos lehetőséget nyújtunk. A reklámtáskáit a lehető legegyedibben szeretné készíteni, hogy azok a lehető legjobban képviseljék vállalkozását és márkáját, ezért kínálunk sok választási lehetőséget. Válassza ki a logójához, cégéhez leginkább illő táska színkombinációját, majd írja meg nekünk és mi ingyenesen készítünk látványtervet, az egyszerű nyomtatástól a teljesen hímzett képekig a szolgáltatások teljes készletét kínáljuk, hogy kielégítsük minden igényét, amikor reklámtáskákról és egyéb promóciós termékekről van szó.


Reklámajándék táskák előnyei
A reklámtáska egy zseniális egyszeri ajándék azoknak az embereknek, akik kapcsolatba kerülnek az Ön vállalkozásával, legyen szó akár az üzletébe látogató ügyfelekről, akár az irodába érkező ügyfelekről, akár az iparági partnerekről, akikkel konferenciákon vagy bármilyen más elképzelhető kontextusban kapcsolatba lép. Ami még hatásosabbá teszi őket, az az, hogy minden alkalommal, amikor használják őket, továbbra is népszerűsítik a márkáját. Az általunk készített reklámtáskák sokáig kitartanak, és függetlenül attól, hogy ki használja őket, továbbra is ellátják funkciójúkat és logója és üzenete fontos nyilvános megjelenését.

A reklámtáskák klasszikus termékek, amelyek segítenek reklámozni cégét vagy márkáját. Reklámtáskáink nagy felülete a reklámozás elengedhetetlen eszközévé teszi őket, és az Ön cégét a középpontba helyezi. Ezen kívül, természetéből adódóan kiválóan alkalmasak arra, hogy rengeteg egyéb promóciós anyagot tartalmazhassanak, amelyeket a reklámozás során felhasználhat. A pénztárcájának megfelelő árkategóriában állnak rendelkezésre reklámtáskák, amelyek gyakran a reklámozás egyik legköltséghatékonyabb módja. Reklámtáskáink számos stílusban elérhetőek, hogy minden igényt kielégítsenek. Az ismétlődő promóció biztosítása érdekében az olyan cikkek, mint a juta és pamut anyagból készült táskáink, bizonyítottan a cégek kedvencei közé tartoznak, mivel garantálják a jó eredményeket, és lehetővé teszik, hogy az Ön márkája legyen a figyelem középpontjában.


Az alkalmazottak jutalmazása vagy az egyenruha részévé tétele érdekében laptoptáskákat és hátizsákokat kínálunk, amelyek kényelmesen illeszkednek az irodai öltözékhez, és megmutatják logóját. Bármilyen alkalomról is legyen szó, táskáink biztosan sikeresek lesznek.

A bevásárlótáskák hosszú élettartama mellett, a legolcsóbb promóciós termékek közé tartoznak. A bevásárlótáskák kiválóan alkalmasak a márkaismertség növelésére a nagy felület lehetővé teszi, hogy a fókusz a cégére kerüljön.


A bevásárlótáskák fantasztikus promóciós eszközök, mert a vásárlók valóban igénylik őket, és szívesen használják őket. A felmérések azt mutatják, hogy az ügyfelek ragaszkodnak a hasznos bevásárlótáskákhoz, ami előnyös az Ön cégének, mivel nem csak hosszabb ideig tartó megjelenést biztosít, hanem az is valószínű, hogy az ügyfelek kedvezően értékelik a céget.


Örömmel adunk tanácsokat és útmutatást az oldalunkon megrendelhető táskák és egyéb promóciós termékek kapcsán. Írhat e-mailt vagy a webhelyünkön található űrlap segítségével, vagy Hívhat minket telefonon a 06/30 336-3841 számon.