Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Technológia & Mobil

A műszaki reklámajándékok jól képviselik cégét, és vállalkozását előrelátónak és innovatívnak mutatják be. A technológiai promóciós cikkek segítenek bemutatni márkáját, mint a modernizációt, ami jó benyomást kelt a fogyasztók szemében.

Bármi is legyen az Ön igényei, nálunk megtalálja azokat a kütyüket, amelyekkel feldobhatja cégét vállakozását, saját céglógós termékkel.

Műszaki cikk reklámajándékok

USB memóriák

– Emblémztassona mindig hasznos hordozható tárolási megoldásokhoz, beleértve a flash memóriakulcsokat, a fenntartható bambusz USB-meghajtókat, a hitelkártya típusú meghajtókat és még sok mást.

Power bankok és vezeték nélküli töltők

– Elképesztő promóciós technológiai tervezési szolgáltatásunknak köszönhetően személyre szabhatja a töltőkábeleket, a tartalék akkumulátorcsomagokat és még a vezeték nélküli töltőállomásokat is saját színválasztással és márkajelzéssel.

Vezeték nélküli hangszórók

– Csatlakozzon a Bluetooth hangsugárzó-őrülethez, és fektessen be bármilyen formájú és méretű promóciós hangsugárzókba, a kompakt szólóegységektől a több hangsugárzós készletekig.

Telefontartozékok – Vásároljon márkás telefontokokat, pénztárcákat órákat és egyéb kiegészítőket, amelyek célja az értékes mobiltelefonok védelme, valamint a veleszületett képességeik fejlesztése.

Miért működik a promóciós technológia?

Valóban bevonzhatja az embereket a logójával, ha nem csak újszerű és látványos módon hirdeti azt, hanem valamihez kötődik is, ami veleszületett hasznos. A műszaki reklámajándékokkal a leendő vásárlók és ügyfelek általában sokkal fogékonyabbak lesznek a szóban forgó márkás áruk iránt, mert tudják majd használni a mindennapi életükben.

A praktikus USB-memóriakártyáktól a mindig tetszetős vezeték nélküli töltők a vészhelyzeti újratöltésekhez, ha a logóját ezekhez az eszközökhöz csatlakoztatja, csodákat tesz jó hírnevének és láthatóságának javítása érdekében.

Promóciós technológiai reklámajándékaink minden bizonnyal innovatív, előremutató vállalkozásként képviselik cég lógóját, olyan termékeket kínálva ügyfeleinek, amelyeket biztosan szeretni fognak. A Promotion Studiónál számos termék áll rendelkezésre, beleértve a telefon tartozékokat és hangszórókat, számítógép tartozékokat, okos órákat. Minden költségkerethez vannak megfelelő termkeink, és mindegyik személyre szabható, hogy elősegítse cége népszerűsítését.

A műszíóaki reklámajándék kütyük kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy tükrözzék vállalkozása hozzáállását. Vannak kisebb termékeink, mint például a webkamea takaró, amelyek nagyszerűek lennének promóciós eseményekre. Nagyobb technológiai kiegészítőket is kínálunk, mint például a Power Bankok, amelyre felhelyezheti a logóját. Nagyon sok rekllám termékünk többféle színben elérhető, és mindegyikre ráhelyezhető cége logója vagy emblámája, így nagyon keresett reklámajandék készíthető.