Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Tollak & Írószerek

Különböző emblémázási eljárásokkal, egyedi reklámajándék tollakat készíthetünk, amelyeket egyedi módon alakítunk ki, hogy megmutassák lógóját és építsék fel vállalkozását. Kínálatunk a következőket tartalmazza

Reklám toll, ami jobban terjed, mint az egyszerű hirdetés

reklámajándék reklám tollSzeretne hatékony, korlátlan reklámot a vállalkozásának? Válasszon reklámajándéknak írószert, amellyel garantáltan nem téved, nézzen körbe a kínálatban!

Amikor reklámajándék kiválasztására kerül sor, egyesek mindenképp különlegességekre szavaznának, és mellőznék az olyan megszokott tárgyakat, mint például az írószereket. Az igazság az, hogy nem célszerű túlbonyolítani ezt a témát, és érdemes lehet megbarátkozni a reklám toll gondolatával, ugyanis sokkal nagyobb hatást is lehet vele elérni.

Reklám toll, amellyel tovább fennmaradhat a cég híre

Sokan találkoztak már az évek során elkallódott, emblémázott tollakkal. Ezek szinte folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, ennek alapján korlátlan hirdetési lehetőséget kínálnak a vállalkozóknak. Az újságban vagy az interneten található hirdetések az évek előrehaladtával elavulnak vagy teljesen háttérbe szorulnak, ezzel szemben a reklám toll mindig fennmarad, köszönhetően praktikusságának.

Válasszon Ön is reklámajándéknak tollakat, és egy igazán hatékony marketing eszközt tudhat magáénak! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Környezetbarát Tollak – Kösse össze vállalkozását és márkáját a fenntarthatósággal és a környezettudatossággal azáltal, hogy ökológiailag biztonságos anyagokból, például bambuszból készült reklámtollakba vásárol.

Műanyag tollak – Válasszon olcsó műanyag tollakat, amelyek szemet gyönyörködtető színek szivárványával és emblémázási lehetőségekkel rendelkeznek.

Fém tollak – Rendeljen fém tollakat, amelyek erősek, tartósak és stílusosak, valamint teljesen személyre szabhatók, és bármilyen mennyiségben szállíthatók.

Exklúzív tollak toll szettek– Élvezze a testre szabott írószerek előnyeit, amelyek minőségi szempontból a skála felső végén találhatók. Prémium kategóriás reklámtollak rendelhetők prezentációs dobozokkal kiegészítve, hogy megünnepeljék a különleges alkalmakat vagy elismerjék a jelentős eredményeket.

A reklámtollak évtizedek óta a céges ajándékozási ipar alappillérei, így egyértelmű, hogy világ szerte a legkeresettebb promóciós reklám eszközök. Az embereknek mindig szükségük van egy tollra, és ha a szóban forgó íróeszközön megtalálható az Ön márkajelzése, az még jobb!
Számtalan marketinglehetőség áll a modern vállalkozások rendelkezésére, és a digitális platformok nagy részét ellophatják hagyományos offline társaiktól. Versenyképes piacon azonban ki kell emelnie a márkáját, és mindenkinek eszébe kell jutnia, aki találkozik vele. A költséghatékony promóciós tollakkal ezt elérheti, és felszabadíthatja vállalkozása valódi potenciálját.


Függetlenül attól, hogy ingyenes reklámtollakat biztosít azoknak, akik felkeresik a telephelyét, kiosztja azokat a kiállításokon, amelyeken részt vesz, vagy közzéteszi a brosúrák és az üzleti irodalom mellett, hatásuk hosszan tartó lesz. Minden alkalommal, amikor a tollat használja, emlékeztetőül fog működni az Ön vállalkozására, és lehetővé teszi, hogy márkája idővel fejlődjön és megerősödjön.

Megjelenítés – A reklámtollra bármit emblémázhat, a vállalkozását ábrázoló alaplogótól kezdve a márkával kapcsolatos üzenetig, és még az elérhetőségit is. Promóciós tollaink kivételes megjelenési lehetőségeket kínálnak, amelyek zökkenőmentesen működnek az Ön szélesebb körű marketingstratégiáival.

Ajándékok adása – Egyszerűen megmutathatja az ügyfeleknek, hogy törődik vele, ha ingyenesen biztosí tollakat. A hűség elismeréseként vagy egyszerű köszönetként, amiért időt szánt egy előadás vagy prezentáció meghallgatására, ez pozitív jelzésül szolgál.
Amint a reklámajándék tollaid a nagy világba kerülnek, folyamatosan reklámozzák a vállalkozásod. Amikor kölcsönkérik, továbbadják őket, egy buszon hagyják, vagy a tanulószobákban elhaladnak, ezek a tollak elősegítik a márka hírének terjesztését, és arra ösztönzik az embereket, hogy beszéljenek róla.

Meglepően sok különböző reklámtoll-dizájn és -stílus közül választhat.

A műanyag tollak a legolcsóbbak, olcsó anyagok felhasználásával, de megfelelő minőségben készülnek, és logó mellett még üzenete megjeleníthető.

A fém tollak többféle stílusban kaphatók, és ez a prémium anyag nem csak jobb minőséget kölcsönöz nekik, hanem növeli a tartósságot is. Ha tartós reklámtollat szeretne, a fémtollak jól fognak szolgálni.

Az intelligens eszközökhöz, például telefonokhoz és táblagépekhez tervezett érintőképernyős tollak jelenleg egyre népszerűbbek reklámajándék lehetőségként.