Szűrés

Termék státusza
Ár
8 380 Ft - 19 324 Ft
Anyag
Szín
Emblémázás módja
Emblémázható színek

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Karácsonyi Ajándék szettek

-40%
Lampoa italos ajándékcsomag
14 393 Ft+Áfa 
8 636 Ft+Áfa
-40%
Raskogen utazós ajándékcsomag
23 610 Ft+Áfa 
14 166 Ft+Áfa
-40%
Orosi kávés ajándékcsomag
14 976 Ft+Áfa 
8 986 Ft+Áfa
-35%
Tjarlax teás ajándékcsomag
10 153 Ft+Áfa 
6 599 Ft+Áfa
-25%
Benvik teás ajándékcsomag
11 531 Ft+Áfa 
8 648 Ft+Áfa

Karácsonyi szettek, a legjobbak ajándékai!

Karácsonyi szettekNagy választékban kínálunk előre összeállított karácsonyi szetteket, melyek elegáns ajándékai lehetnek üzleti partnereknek vagy a legkiválóbb dolgozóknak. 

A karácsonyt ma már nem csak családi körben szokás megünnepelni. Napjainkra az üzleti életben is fontos szerepe van, és a cégek egymásnak, a hűséges ügyfeleiknek, illetve a dolgozóinak is kedveskednek egy kis figyelmességgel. A családi ajándékozással ellentétben azonban itt nem a személyes ajándékokon van a hangsúly, hanem sokkal inkább az elegancián és a köszönetnyilvánításon. 

Fontos azonban, hogy még céges ajándékként se adjon haszontalan, semmitmondó dolgot, mert ez komolytalanná teszi az egész gesztust. Nagyobb ügyfeleknek, legjobb dolgozóknak például elegáns megoldás lehet egy előre összeállított, magas minőségű termékekből álló karácsonyi szett

Tekintse meg termékeinket és válasszon kedvére kínálatunkból igényes karácsonyi szettet! Kérdéseivel keresse bizalommal munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére akár még a mai nap folyamán!