Szűrés

TOP termékek

Reklámpoló emblémázás

Fruit Of The Loom

Szavazás

Reklámajándék webáruház, kérjen ajánlatot reklámtermékekre emblémázással vagy emblémázás nélkül!

Karácsonyi céges ajándék

Karácsonyi reklámajándék kategóriánk!

 

+36303857295 | cegesajandek@cegesajandek.hu

 

Ne halogassa a céges karácsonyi ajándékok megrendelését!

karácsonyi ajándékokA céges karácsonyi ajándékok megrendelését nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni. Gondolkozzon előre Ön is, állítsa össze a megrendelését akár már most! 

Lassan itt a november, és bizony közeleg az év végi időszak is. Ez a cégek számára egyet jelent azzal, hogy meg kell kezdeni a készülődést a karácsonyra. Ez nem csak az év végi ünnepség szervezését foglalja magába, hanem a céges karácsonyi ajándékok megrendelését is. 

Ennek kapcsán célszerű gondolni a partnerekre, az ügyfelekre, illetve a dolgozókra is. A karácsonyi céges ajándékok rendeléséhez érdemes egy listát írni arról, hogy kinek milyen ajándékot szeretne adni: a partnerek számára ideális választás lehet az édesség, a dísztárgy, az ügyfeleknek az írószer vagy kulcstartó, meg a dolgozóknak akár konyhai kiegészítők, tollak, naptárak és némi finomság is kerülhet a csomagba. 

Webshopunkban egyszerre megrendelhet mindent, akár logózott formában is. Amennyiben kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!